Ana Sayfa19/Eylül/2014 Cuma

Çankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı Belediyesi
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e anlamlı plaket!

Çankırı Belediyesi tarafından "Her okula 1 proje" kapsamında Selahattin İnal Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine verilen proje desteği teşekkür belgesi ile karşılığını buldu.

S.İ. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Türk Halka Müziği Topluluğu yıl sonu konseri 100. Yıl Kültür Merkezinde yapıldı. Programa katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e programın sonunda okula verdiği proje desteğinden dolayı okul yönetimince teşekkür plaketi takdim edildi.

Başkan Dinç, teşekkür plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in elinden aldı.

Haber tarihi: 07/06/2013 Görüntülenme: 885
Telefon: 0376 212 14 00 - 10 Hat, Faks: 0 376 212 25 05, info@cankiri.bel.tr - İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. © Çankırı Belediyesi
Web Tasarım