Çankırı’da Su Kesintisi

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 15. Karayolu Bölge Müdürlüğünün ilimizde yaptığı karayolu çalışmasına paralel belediyemize ait içme suyu şebekesinde yapılan deplase çalışmaları nedeni ile şehrin muhtelif bölgelerine 19.06.2013 Çarşamba günü saat 07.00’den itibaren 24 saat süre ile su verilemeyecektir.

Çalışmalar sebebi ile Buğday Pazarı Mahallesi, Aksu Mahallesi, Yenimahalle, Cumhuriyet Mahallesi, Karataş Mahallesi, Deveciler Mevkii, Küçük Sanayi, Kredi Yurtlar, Polis Okulu ve Ballıca Kampusunda su kesintisi olacağı belirtilirken vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri alması istendi.

Haber tarihi: 18/06/2013 Görüntülenme: 3823