Feslikan’a Kanalizasyon Boruları Döşendi, Sıra Kenbağ ve Karaköprü’de

Çankırı Belediyesi, Feslikan Mevkii’nde yaşanan kanalizasyon sorununu çözerek bölge sakinlerinin rahat nefes almasını sağlayacak.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce ihaleli olarak gerçekleştirilen altyapı çalışması ile Feslikan mevkiinde yeni kurulan yerleşim alanlarının kanalizasyonla ilgili sıkıntıları giderildi. Çalışmalarda bölgedeki kanalizasyon ihtiyacını karşılamak üzere 500, 300 ve 200 milimetre çapında koruge borular kullanılarak yeni kanalizasyon şebekesi döşendi. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine açılacak kanalizasyon çalışmasının yanında Kenbağ ve Karaköprü mevkilerinde başlatılan çalışmalarda da büyük aşama kaydedildi.

Haber tarihi: 13/11/2013 Görüntülenme: 4471