KİPTAŞ Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nı Yerinde İnceledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ A.Ş Genel Müdürü İsmet Yıldırım Çankırı Belediyesi tarafından yapımı devam eden Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç öncülüğünde park alanında çeşitli noktalarda gözlemler yapan İsmet Yıldırım, yapılan çalışmaların kontrollü ve hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

İncelemelerin ardından Belediye Başkanı İrfan Dinç eşliğinde  KİPTAŞ yetkilileri ile, Tuz Mağarası, Çankırı Belediyesi Prof.Dr. Kamil Rıfkı Urga Araştırma Merkezi, Çamaşırhane, Çankırı Kalesi ve Tarihi Buğday Pazarı Medresesi'nde ziyaretlerde bulunuldu.

Haber tarihi: 04/12/2013 Görüntülenme: 2577