Kanal Bacaları Temizleniyor

Çankırı Belediyesi, kanal ve yağmur suyu hatları ile bacalarını temizliyor. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaz aylarından kanal bacalarından yayılacak kötü kokuların önüne geçmek ve tıkanıklıkları gidermek amacı ile kanal ve yağmur suyu hatları ile bacalarının temizliğini yapmaya başladı.

Şehrin muhtelif alanlarında yağmurlama hattı çalışmalarını yürüten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Ali İnandık Caddesi, Aksu Mahallesi Hürriyet, Zübeyde Hanım ve Büyük Derbent Caddeleri’nde de hummalı çalışmalarına başladı. Kombine kanal açma aracının kullanılacağı kanal ve yağmur suyu hatları ile bacalarının temizlik çalışmaları 50 noktada yürütülecek. Kanal bacalarını temizleme işleminin bir haftada tamamlanması bekleniyor.

Haber tarihi: 29/11/2016 Görüntülenme: 1118