II. Abdülhamid Han, Bilinmeyen Yönleri ile Bu Konferansta Anlatılacak

Çankırı Belediyesi, Araştırmacı yazar Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak katılacağı “II. Abdülhamid Han ve Dehanın İzleri” konferansı ile Çankırılıları buluşturacak. 15 Şubat Çarşamba günü saat 16.00’da 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek konferansta tüm bilinmeyenleri ile II. Abdülhamid Han anlatılacak.

Çankırı Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine tüm hızı ile devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde bu kez de bilinmeyen yönleri ile II. Abdülhamit Han anlatılacak. Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak katılacağı konferansta II. Abdulhamid’in gerçek hayat hikâyesi, tarihi belgeler ve fotoğraflar eşliğinde sunulacak. Konferans herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Haber tarihi: 13/02/2017 Görüntülenme: 215