Belediyenin Şampiyon Güreşçisi Başarıya Doymuyor

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçilerinden Seyfullah Karadeniz, İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası Büyükler Kategorisi Greko – Romen stil 85 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

9–12 Şubat 2017 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün şampiyon güreşçisi Seyfullah Karadeniz, altın madalyalarına bir yenisini daha ekleyerek şampiyonluk serisini devam ettirdi.

Dinç, Makamında Ödüllendirdi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından makamda ödüllendirilen Karadeniz, Dünya ikinciliği ve Avrupa Şampiyonu olarak adından söz ettirmesinin ardından, bu yıl Samsun’da düzenlenecek Olimpiyat Şampiyonası’nda altın madalya için yarışarak en zirveye çıkmak istediğini belirtti. Elde edilen başarılardan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Dinç, “Sizin her başarınız, her azminiz bize güç veriyor. Amatör branşlarda kulübümüz sporcuları vesilesi ile Çankırımızın adı daha güçlü anılıyor. Sizlerle gurur duyuyorum. Allah nasip ederse Olimpiyat Şampiyonası’nda izleyici olarak en büyük destekçiniz olmak istiyorum. ” ifadelerine yer verdi.

Haber tarihi: 13/02/2017 Görüntülenme: 67