Küçük Sanayi Sitesi’nde Yağmurlama Hattı Çalışmaları Başladı

Çankırı Belediyesi, Abdulhalik Renda Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nde yağmurlama hattı çalışmalarına başladı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Q 300 çaplı borulardan oluşan toplam 600 m yağmurlama hattının döşenmesi ile birlikte, biriken yağmur sularının sebep olduğu sorunların ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Çankırı Küçük Sanayi Bölgesinde yüzeysel akan yağmur sularının toparlanarak deşarjının sağlanması hedefleniyor.  Yoğun yağışların ardından belirli alanlarda biriken yağmur suları kontrol altına alınarak özellikle Küçük Sanayi esnafının sıkıntıları ortadan kaldırılacak.  Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Haber tarihi: 22/02/2017 Görüntülenme: 1133