Başkan Dinç, Projeleri Yerinde İnceledi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, teknik ekibi ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenleme Projesi ile Gemi Kütüphane Projesini yerinde inceleyerek kontrol etti.

Başkan Dinç, Recep Tayyip Erdoğan Park alanının bitişiğinde başlayan yapay gölet ve Gemi Kütüphane çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Göle ulaşımın sağlandığı 650 m’lik yolun ıslahını gerçekleştiren ekiplerin göl tabanının taşıma gücünün arttırılması için dolgu çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu Dinç’e bildirildi.

Temalı Kütüphanelerin 3. sünü gerçekleştirmek için çalışmaları başlatan Dinç, “Göletimizin zemin etüt çalışmaları tamamlanmak üzere.  Gemi Kütüphanemizin de ana gövdesi oluşturulmuş durumda. Bundan sonraki süreçte geminin montaj çalışmaları başlayacak. Geminin konumlandırılacağı kaidenin yapım çalışmaları da başladı. Projelerimiz tamamlandığında ortaya yine gurur duyacağımız bir tablo çıkacak.” dedi.

Haber tarihi: 17/03/2017 Görüntülenme: 177