Özel Çocukların Mektupları Annelerine Ulaştı

Dünya Engelliler Haftası dolayısı ile annelerine mektup yazan engelli çocukların mektupları yerlerine ulaştı. Çocuklarının kendileri için yazmış oldukları mektubu okuyan anneler, gözyaşlarını tutamadı.

Çankırı Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Anneler Günü’nün gelmesi ile birlikte engelli çocuklar da kendi anneleri için sürpriz hazırladı. Kâğıt kalemi eline alan çocuklar, sevgi kelimelerini ve resimlerini bu kez onlara ömürlerini adayan anneleri için yazıp çizdi. Annelerine duydukları sevgiyi kâğıda döken özel çocuklar, yazdıkları mektupları Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi sorumluları eşliğinde PTT’den annelerine yolladı. Mektupları alan anneler, samimi ve duygusal satırları çocukları ile birlikte okudu. Hüznü ve sevinci bir arada yaşayan anneler, çocuklarına sımsıkı sarılmayı da ihmal etmedi.

Haber tarihi: 16/05/2017 Görüntülenme: 253