Personel Eğitimleri Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Yapım İşlerinin Yaklaşık Maliyetinin Hesaplanması ve Hak Edişlerin Düzenlenmesi” konuları ile ilgili seminer verilen Belediye personeli, bu kez ‘resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik’ hakkında bilgilendirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitimlere vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için her müdürlükten personel katıldı. Resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili kurallar anlatılırken, resmi yazışmalarda kâğıt boşlukları, yazı karakteri ve yazı boyutlarının nasıl olması ve yazının muhatabına göre (kişi, kurum ya da tüzel kişi) nasıl yazılması gerektiği konularında belediye personeline bilgi verildi.  Seminerlerde uygulamalı örnekler de yer aldı.

Haber tarihi: 17/05/2017 Görüntülenme: 65