Çankırı Kuzey Çevre Yolunda Deplase Çalışmaları Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünce Çankırı Kuzey Çevre Yolu "KUZEY K10" Köprülü Kavşağı ve Kenbağ mevkiinde gerçekleştirilen içme suyu ve kanalizasyon deplase çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı su ve kanalizasyon ekipleri Çankırı Kuzey Çevre Yolu Köprülü Kavşağı ve Kenbağ mevkiinde içme suyu ve kanalizasyon deplase çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor.  Çalışmalar kapsamında şu ana kadar 1250 m içme suyu hattı deplase edildi. Su ekipleri, 300 m 225’lik ve 100 m 110’luk borular ile kalan hat deplasesi için çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgeye toplamda 1650 m içme suyu hattı döşenmiş olacak.  Kanalizasyon ekipleri ise farklı çaplarda borular kullanılarak toplamda 2 km kanalizasyon hattı deplase çalışmalarının gerçekleştirileceği çalışmalarda yarısı tamamlandı.

Karayolları yüklenicisi ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde öngörülen imalatların yaklaşık %65’i tamamlanmış olup geri kalan imalatların Karayolları yüklenicisinin iş programına uygun olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber tarihi: 30/05/2017 Görüntülenme: 1167