Uzunyol’da İçme Suyu Hattı Şekilleniyor

Çankırı Belediyesi, Uzunyol Caddesi üzerindeki ana içme suyu ishale hattı deplase çalışmalarına başladı.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin 450 metrelik ana içme suyu ishale hattının yerini değiştirmek için başlattığı çalışmalar Alibey Camii önünden start aldı.  Çalışmalar kapsamında bölgedeki mevcut asbest borular 560 mm çapındaki polietilen borular ile değiştiriliyor. 3 adet kamyon, 2 adet bekoloder, 1 adet bobcat ile çalışmalar devam ediyor. Kaynak işlemlerinin tamamlanmasının ardından bölgede kazı çalışmaları da başladı. Gerekli güvenlik tedbirlerini de alan ekipler, çalışmanın olduğu alanları güvenlik fileleri ile çevreleyerek yolu trafiğe de kapattı. 112, İtfaiye ve trafik Şube Müdürlüğü de konu ile ilgili bilgilendirildi.

Haber tarihi: 18/07/2017 Görüntülenme: 1427