Külliye Parkın Yapısal Çalışmaları Tamam

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi’nde İmam Hatip Külliyesi yanında yapımına başladığı şehir merkezinin 64. parkının yapısal çalışmalarını tamamladı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezindeki mahallelere ve merkez köylere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Buğday Pazarı Mahallesi Burçak Sokak’ta İmam Hatip Külliyesi yanında yapımına başladığı parkın yapısal çalışmalarını tamamladı. 2612 metrekarelik alan üzerine yapılan parkın içerisinde; kral çatılı çocuk oyun grubu, kum havuzu çocuk oyun alanı,  fitness spor aletleri, 12 adet oturma bankı, 3 adet piknik masası,  yürüyüş yolu ve yeşil alanlar yer alacak.  Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapısal çalışmaları tamamlanan parkın yeşil alanları için toprak dolgusunun da ekiplerce gerçekleştirildiğini ve Ekim ayında bitkilendirme çalışmalarının yapılacağını kaydetti. Dinç, parkın hem çocuklar hem de yetişkinler için yeni bir dinlence alanı oluşturduğunu söyledi.

Haber tarihi: 08/08/2017 Görüntülenme: 280