Belediyeden Okul Bahçesine Düzenleme

Çankırı Belediyesi, Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin peyzaj düzenlemesini gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler,  Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde altyapıdan kaynaklı problemleri çözdü. Altyapısı değiştirilen alanda bitkiler ve ağaçlar için sulama hattı çekildi.  Okul bahçesine 400 metrekare parke, 350 metre bordür döşendi. Toprak dolgu çalışmaları yapılan alanda bitki dikimi ve çim ekimi de yapılacak. Ekipler, okul girişindeki merdivenlerin andazit tadilatlarını da gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, öğrenciler için hem okul içerisinde hem de okul dışında sağlıklı ve iyi bir eğitim alanı oluşturarak onların başarılarına katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Haber tarihi: 11/08/2017 Görüntülenme: 107