Dinç, Zabıta Teşkilatının 191. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Osmanlılarda İhtisap Müessesesi olarak hizmet veren Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında halkın huzur ve refahını sağlamak amacı ile 7 gün 24 saat özveri ile çalışarak denetimlerini aksatmadan sürdüren Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Halka sürekli hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Dinç, “Sürekli gelişen bir kent olma yolunda Çankırı’nın aydınlık yarınları için her vatandaşımızın bu zincirin önemli bir halkası olmasını arzu etmekteyiz. Çalışmalarının merkezini oluşturan halk sağlığı ve huzuru için sokakta, trafikte, iş yerlerinde, gıda sektörlerinde denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimizin en büyük destekçileri yine halkımız olacaktır. Esnafımızın ve vatandaşımızın zabıta ekiplerimize yardımcı ve destek olmaları memleketimizin olumlu hal ve gidişini daha da güzelleştirecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle; zabıta ekiplerimizin 191. yıldönümünü gönülden kutluyor, mesai gözetmeksizin çalışan tüm zabıtalarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber tarihi: 06/09/2017 Görüntülenme: 174