Tesisleşme Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren teknik birimleri Fidanlık Mevkii ile Kirazlı Dere arasındaki yeni asfalt şantiye alanında toplamak için başlattığı çalışmalara devam ediyor. Ekipler, idari ofislerin ardından hangar yapımına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni asfalt şantiyesinin bulunduğu alanda özellikle kış mevsiminde Belediye araç filosunda bulunan tankerler, asfalt finisherleri, asfalt yama robotu gibi donanımlı araçların muhafaza edilebilmesi için kapalı hangar yapımına başladı. Yaklaşık 500 metrekare kapalı alanın prefabrik kolon ve kirişleri monte edilerek dış duvarları tamamlandı. Ekipler, çatı kaplamasına başlayacak.

Alanda; 600 metrekarelik bir idari bina, 600 metrekarelik  Makine İkmal Bakım ve Onarım atölyeleri, yeni asfalt plenti, mekanik plenti, 500 metrekarelik kapalı agrega silosu, çevre aydınlatmaları, kamera sistemleri, çevre duvarları, 1500’lük KW’lık trafo, doğalgaz RMS istasyonu çalışmaları gerçekleştirildi.  Belediye Başkanı İrfan Dinç, teknik birimlerin tek çatı altında toplanması amacı ile başlatılan proje kapsamında tesisleşme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Haber tarihi: 02/10/2017 Görüntülenme: 230