Çankırı Belediyesi 220 Bin Adet Menekşe Dikti

Çankırı Belediyesi, şehir içi refüjlere, tüm parklara ve saksılara 220 bin adet kışlık menekşe dikti.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çiçeklendirme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında; şehir içi refüjler, kaldırımlarda bulunan saksılar, tüm parklar ve yeşil alanlar kış şartlarına uygun mevsimlik menekşelerle süslendi. Çalışmalarda kırmızı, sarı, beyaz ve turkuaz olmak üzere dört farklı renkte menekşe kullanıldı. Kışlık menekşe dikim çalışmalarının bir hafta içerisinde tamamlandığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, 40 kişilik bir ekip ile Çankırı’yı kış şartlarında da renklendirdiklerini ve güzelleştirdiklerini söyleyerek sert hava koşullarında özverili bir şekilde çalışan ekibi de tebrik etti.

Haber tarihi: 08/11/2017 Görüntülenme: 90