Dinç’ten Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  bedensel engelli vatandaşa akülü tekerlekli tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli vatandaşların başkalarına duydukları ihtiyacı en aza indirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Dinç, görev süreleri boyunca 85 adet akülü ve tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını kaydetti.

Engellilere yönelik pozitif desteğini devam ettiren Çankırı Belediyesi, bedensel engelli bir vatandaşı daha akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturdu. Çankırı’da ikamet eden 48 yaşındaki bedensel engelli Seval Kaptan isimli vatandaştan gelen talep üzerine harekete geçen Başkan Dinç, bir vatandaşının daha yüzünü güldürdü. Akülü tekerlekli sandalyeyi Kaptan’a hediye eden Dinç, “Vatandaşımızın talebinden haberdar olur olmaz hemen harekete geçtik. Bir vatandaşımızın daha yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, sosyal belediyeciliğin yanı sıra vicdan meselesidir. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya ve beklentilerini karşılamaya gayret ediyoruz.” dedi.

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kaptan ve ailesi Dinç’e teşekkür etti.

Haber tarihi: 13/11/2017 Görüntülenme: 82