Çankırı Veteranlar Galibiyete Odaklandı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda Akçakoca Gökspor Veteranlar Takımı ile karşılaşacak Belediye Spor Veterenlar Takımının müsabakasına vatandaşları davet etti.

Belediye Spor Veterenlar Takımı, dördüncü karşılaşmasını kendi sahasında gerçekleştirecek. 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda Akçakoca Gökspor Veteranlar Takımı ile karşı karşıya gelecek ev sahibi takımımızın kıyasıya bir mücadele sergilemesi bekleniyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in talimatı ile düzenlenen müsabakayı halkımız, hiçbir ücret ödemeden izleyebilecek. Çankırı Veteranlar Takımı kadrosunda yer alan Başkan Dinç, tüm sporseverleri,  aileleri ile birlikte takımımızı desteklemek için müsabakaya beklediklerini kaydetti.

Teknik Direktör Şenol Kıyak, bu maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek, her iki takımın da 3’er puanının bulunduğunu ifade etti. Kıyak, bu hafta sonu yapılacak karşılaşmada galibiyet elde edilmesi durumunda sıralamada rakiplerinin üstüne çıkarak iyi bir avantaj elde edeceklerini dile getirdi.

Haber tarihi: 06/12/2017 Görüntülenme: 83