2018’in İlk Halk Günü Öğrenciler ile Doldu

Şeffaf Belediyecilik ve insan odaklı yönetim anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, kendisini ziyarete gelen yüzlerce kişiyi dinlemek için Halk Günü’ne devam ediyor. Başkan Dinç, her hafta Pazartesi günü gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde Çankırılıların istek ve önerilerini dinleyerek vatandaş buluşmalarını gerçekleştiriyor.

2018 yılının ilk Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Dinç’in misafirlerinin çoğunluğunu ise bu kez öğrenciler oluşturdu. Öğretmenleri ile birlikte farklı okullardan gelen öğrenciler, Dinç’i makamında ziyaret ederek istek ve önerilerini söyledi. Çocuklar, Dinç’e sürpriz yaparak onun için yazdıkları şiiri okudu. Çalışmaların çoğunda çocukların hayallerinden ilham aldıklarını dile getiren Dinç, belediyecilikte başarılı olmanın ilk şartının o şehrin çocuklarının hayallerine kulak vermek olduğunu vurguladı. Çankırılı olan olmayan, genç-yaşlı, kadın-erkek her kesimden vatandaşın tek tek istek ve önerilerini dinleyen Dinç, onlardan gelen istek ve önerileri ilgili birim müdürleri ile görüşerek çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini bildirdi.

Haber tarihi: 08/01/2018 Görüntülenme: 88