Dinç, “Güçlü itfaiye teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz”

Yeni İtfaiye Binasının İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Yeni itfaiye binası için düğmeye basan Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Yapraklı Yolu güzergâhı Salihler Caddesi üzerinde bulunan 4608 metrekarelik alanda modern itfaiye binasının inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, çalışmaların tamamlanmasının ardından Çankırı’ya dünya standartlarında modern bir itfaiye binası kazandıracaklarını bildirdi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Eylül ayında hafriyat çalışmaları başlayan tam teşekküllü ve donanımlı itfaiye binasının inşaat çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldikleri günden beri İtfaiyecilik alanında araç, gereç ve personel donanımını güçlendirerek Türkiye’de sayılı İtfaiye Teşkilatları içerisine girdiklerini belirten Dinç,  “Böylesi donanımlı bir teşkilata güzel ve modern bir İtfaiye binası lazımdı. İnşaat çalışmaları devam eden projemiz, hem itfaiye personelimizin güvenliği hem de giderek büyüyen şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile itfaiye yatırımlarına verdiğimiz önemin göstergesidir. Yapacağımız yeni, modern ve çok amaçlı bina ile vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verileceğini düşünüyorum. Bu projemiz ile güçlü itfaiye teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Haber tarihi: 09/01/2018 Görüntülenme: 143