Çankırı İçin İlk Farkındalık Toplantısı Pastacılar ve Aşçılar Derneğinden

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiği 2018 Çankırı Farkındalık Yılı istişare toplantısının ardından ilk toplantıyı Çankırı Pastacılar ve Aşçılar Derneği (ÇANPADER) gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, sivil toplum kuruluşlarının Çankırı için gösterdikleri hassasiyetten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Çankırı Pastacılar ve Aşçılar Derneği (ÇANPADER) Başkanı Eyüp Ölmez, “Çankırılı olarak şehrimizin hak ettiği değerin farkındayız. Çankırı’nın tanıtımı için elimizden gelen desteği göstereceğiz. Bu sene dünyanın neresinde Çankırılı varsa hemşehrimiz olmaktan gurur duyacak. Biz de ÇANPADER olarak yiyecek ve içecek sektöründe farklı çalışmalar ile karşınızda olacağız.” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 12/01/2018 Görüntülenme: 326