Belediye “Çıkmazlara” El Attı

Kahraman Sokak “Çıkmaz Sokak” Olmaktan Çıktı

Çankırı Belediyesi, Yenimahalle’deki çıkmaz sokak sorununu çözerek şehir içine kolay ulaşım imkânı sağladı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, Yenimahalle’nin çıkmaz sokağı olan Kahraman Sokak, Belediye İmar Müdürlüğünce istimlâk edilerek Orkide Sokak’a bağlantısının yapıldığını kaydetti .

Çankırı Belediyesi Yenimahalle’de bulunan çıkmaz sokağa el attı. Yeni yerleşim alanları için yeni yollar kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çıkmaz sokakta gerçekleştirdikleri yol bağlantısı ile bölge halkının şehir içi ulaşımında büyük kolaylık sağladıklarını bildirdi. Özellikle Kahraman Sokak’ta evleri bulunan mahalle sakinlerinin şehir ulaşımını rahatlatan çalışmalar kapsamında;  462 metrekare kilitli parke ve 97 metre bordür kullanıldı.

Haber tarihi: 12/01/2018 Görüntülenme: 450