Dinç, Japon Devinin Yeni Ceo’sunu Ağırladı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, kardeşim dediği Sumitomo Rubber AKO Industries Başkan ve CEO'su Norifumi Fujimoto’yu Japonya’ya uğurladıktan sonra Japon Devinim Çankırı’daki yeni Ceo’su Masatsugu Nishino’yu makamında ağırladı.

Fabrikanın Çankırılı gençlerin istihdamına büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Sayın Fujimoto ile çok güzel bir dostluk ortamı kurduk. Japon dostlarımız ile birlikte iş yapmaktan ve aynı şehrin havasını teneffüs etmekten onur duyuyoruz. Bu dostluğu sizler ile daha da pekiştireceğimize eminim. Şehrimiz ve halkımız için sağlayacağınız katkılardan ve çalışmalarınızdan dolayı başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yeni Ceo Nishino ise yapılan çalışmalarda Çankırı’nın yerel yönetimi ve halkı ile iş birliği halinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber tarihi: 16/01/2018 Görüntülenme: 429