Diyanet İşleri Personeline Çevre Semineri

Çankırı Belediyesi, öğrencilere yönelik düzenlediği çevre seminerlerinin kapsamını daha da genişleterek kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan personelleri de dâhil etti.   Çevre bilinci ve geri dönüşüm konulu seminer bu kez Diyanet İşleri Başkanlığı personeline verildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in talimatı ile 2007 yılından beri Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Çevre Mühendisleri eşliğinde okulların tüm kademelerindeki öğrencilere yönelik düzenlenen çevre seminerleri bu kez kamuda çalışan personellere verildi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm” konulu seminere Diyanet İşleri Başkanlığı personeli katıldı. Belediyenin Çevre Mühendisi tarafından verilen seminerde hava ve su kirliliğinin yanı sıra katı atıkların ortaya çıkardığı kirlilik konuları ve önlemleri ele alındı. Belediyenin çevre ile ilgili çalışmalarının da anlatıldığı seminerde çevre bilinci oluşturmak amacı ile ciddi çalışmalar gerçekleştirildiği ifade edildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı merkezde devam edecek çevre seminerlerinin asıl amacının bilinçli bir toplum oluştururken gelecek nesillere de temiz bir çevre bırakmak olduğunu söyledi.

Haber tarihi: 17/01/2018 Görüntülenme: 239