Özel Öğrenciler Bilim ile Tanışıyor

Çankırı Belediyesi, Çankırı’daki okulların özel eğitim sınıflarında öğrenim gören özel öğrencileri farklı atölyeler ve bilim ile tanıştırıyor.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinde birbirinden farklı atölyeleri özel öğrencilerin hizmetine sundu. Etkinlik, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ile başladı.  Özel öğrenciler seramik, müzik, mutfağın kimyası, mucitler atölyesi ve uzay bilimi etkinliklerine katılarak hem eğlendi hem de farklı deneyleri tecrübe etti. Belediye Başkanı İrfan Dinç, okulların özel eğitim sınıfları ile her hafta etkinlik düzenleyeceklerini belirterek her ay bir okulun özel eğitim alan öğrencilerini farklı atölyeler ve bilim ile tanıştırmak istediklerini belirtti. Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi aracılığı ile okulların özel eğitim sınıflarında öğrenim gören çocuklar, üç hafta boyunca atölyelerden faydalanacak.

Haber tarihi: 17/01/2018 Görüntülenme: 133