ÇASKİ Bir Yılda 21 Bin 500 m Hat Döşedi

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ÇASKİ), son 12 ayı kapsayan çalışma raporunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ÇASKİ Müdürlüğü; kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu olmak üzere toplamda yaklaşık 21 bin 500 m hat döşedi.

İnsani ihtiyaçlar arasında ilk öncelikte yer alan içme suyunu, yönetmeliğe uygun, kesintisiz ve düzenli olarak kontrol ve izlemelerini yapan ÇASKİ ekipleri,  Kırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi, K10 Köprülü Kavşağı, Abdulhalik Renda Mahallesi Yunus Emre Caddesi, Feslikan Mevkii, 112 Çağrı Komuta Merkezi, Karataş Mahallesi Hamamcı Sokak, Tabakhane Mahallesi Uzunyol Caddesi, Aksu Mahallesi Mera Sokak gibi ihtiyaç duyulan bölgelere yaklaşık 6000 metre içme suyu hattı döşedi.

Şehrin muhtelif noktalarında kanalizasyon ve yağmursuyu ihtiyacı olan bölgelere müdahale eden ekipler; 11 bin metre kanalizasyon,  4 bin 500 metre de yağmur suyu hattı döşedi. Yapılan çalışmalar;  Feslikan Bölgesi başta olmak üzere özellikle yeni yerleşim alanlarında gerçekleştirildi. ÇASKİ Müdürlüğü, 21 bin 500 m içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, ayrıca, 3 bin 500 metre hat temizliği de yaptı.

Haber tarihi: 29/01/2018 Görüntülenme: 838