Vatansever Çankırılılar Afrin’deki Mehmetçik İçin Toplanıyor

Halkımızın ülkenin dört tarafından yükselttiği destek sesleri, Afrin’e barış götüren Mehmetçik için bu kez Çankırı’dan yükselecek. Çankırı Valiliği ve Çankırı Belediyesi iş birliğinde Çankırılı anneler, terör örgütü PYD/PKK’ya yönelik "Zeytin Dalı Harekatı" adıyla başlatılan operasyona katılan Mehmetçik için bir araya gelecek. Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ın eşi Seval Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç, Kadın Sivil Toplum Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının ve siyasi partilerin kadın temsilcileri önderliğinde 06 Şubat 2018 Salı günü saat 14.00’te Anıt Alanında Mehmetçiğe destek vermek için toplanılacak. Annelerin önderliğinde, vatansever tüm Çankırılıları Mehmetçiğimize destek için bekliyoruz.

Haber tarihi: 05/02/2018 Görüntülenme: 466