Türkiye-Bosna Hersek Veteranlar Milli Maçı ÇANKIRI’da

Çankırı Belediyesi, Başkan İrfan Dinç’in 2018 yılını “Çankırı İçin Farkındalık Yılı” ilan etmesinin ardından bu yıla sürpriz bir giriş yaptı. Dinç’in talimatı ile Belediye Spor Kulübü Müdürü Talip Dönmez’in Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu ile görüşmeleri sonucunda Türkiye ve Bosna Hersek Veteranlar Milli Takımları Çankırı’da dostluk maçına imza atacak.

Çankırı Belediyesi, bu yıl da adından söz ettirecek. Farklı çalışmalarI ve projeleri Çankırılılar ile buluşturan Belediye, 2018 Çankırı Farkındalık Yılı kapsamında bu kez milli bir müsabakayı Çankırı’ya taşımaya hazırlanıyor. Federasyon yetkilileri Bosna Hersek’in yetkilileri ile uzlaşarak Çankırı’da gerçekleştirilecek maç için sözleşti. Program, 30 Mart 2018 ‘de başlayıp 1 Nisan 2018 tarihinde tamamlanacak. Çankırı, spor tarihinde yine bir ilki Belediye aracılığı ile yaşayacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, UNESCO’nun kültürel mirası içerisinde yer alan Yaran kültürünü tüm Çankırılılar olarak Boşnak kardeşlerine iyi şekilde tanıtacaklarını ifade etti. Dinç, “Yaranı, kaya tuzu, tarihi ve kültürel mekanları ile şifa ve merhamet şehri Çankırımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Şehrimizde düzenleyeceğimiz Türkiye- Bosna Hersek Veteranlar Milli Takımlarının dostluk maçı kardeşlerimiz ile aramızdaki sıkı bağlarımızı daha da güçlendirmek için önemli bir fırsattır. Bu çalışmada bizlerden desteğini esirgemeyen başta Federasyon Başkanı Kenan Gürsu ve yönetim kuruluna Çankırılılar adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Haber tarihi: 07/02/2018 Görüntülenme: 187