Parke ve Kaldırım Tamiratlarına Devam

Çankırı Belediyesi, yolları yine mercek altına aldı. Şehrin muhtelif alanlarında kaldırım ve parke çalışmalarına devam eden Belediye, yol bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bozulan alanlarda parke tamiratları yaparak yolları iyileştiriyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yoğun bir şekilde yürütülen yol iyileştirme çalışmaları bu kez Kenbağ Mevkiinde devam ediyor. Bölgede Karayolları tarafından gerçekleştirilen K-10 kavşak çalışmalarından dolayı bozulan alanlarda ve Kenbağ içi yollarda parke kaplama yapılıyor.

Ekipler, çalışmalar kapsamında DSİ önünde çevre düzenleme çalışmalarından dolayı bozulan kaldırımları da yenilemeye başladı. Yol bakım ve onarım çalışmalarının şehrin tüm mahalle ve sokaklarında ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirilmeye devam edeceği bildirildi.

Haber tarihi: 12/02/2018 Görüntülenme: 115