Ağaç Diplerine Kompozit Izgara Uygulamasına Devam

Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki işlek caddelerde bulunan ağaçların diplerine kompozit ızgara yerleştirme çalışmalarını yürütüyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bu uygulama sayesinde ağaç diplerinin daha estetik görünmesi sağlanırken ağaç diplerinde oluşan su birikintilerinin ve atıkların da önüne geçilecek. Belediye Başkanı İrfan Dinç, çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını belirterek daha önce de şehir içinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında Çankırı’da 100’ü aşkın ağacın dibine ekiplerce kompozit ızgara çalışmasının yapıldığını ifade etti. Dinç, şehir merkezine yeni dikilen ağaçların kompozit çalışmalarının da sağlamlaştırma çalışmalarının ardından tamamlanacağını kaydetti.

Haber tarihi: 19/02/2018 Görüntülenme: 427