İçme Suyu Hattına İlave Şebeke

Çankırı Belediyesi, içme suyu hat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler Aksu ve Abdulhalik Renda Mahallelerinde çalışmalara devam ediyor.

Çankırı Belediyesi, mevcut yerleşim alanlarında mesken ve kullanıcı sayılarının artmasından dolayı içme suyu hatlarını uzatma  ve hatların çaplarını büyütme çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar; Aksu Mahallesi Karabudak Sokak ile Abdulhalik Renda Mahallesi Orköy Sokak’ta devam ediyor. İçme suyu hatlarının uzatılması ve çaplarının büyütülmesi çalışmalarının vatandaşlara ulaştırılan içme suyu basıncını da olumlu yönde etkileyeceği bildirildi.

Haber tarihi: 01/03/2018 Görüntülenme: 973