Başkan Dinç, Belediyenin 63. Kültür Yayınını Vali Aktaş’a Hediye Etti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Hamdi Bilge Aktaş’a “1579 Tarihli Çankırı Mufassal Tahrir Defteri” isimli kitabı hediye etti.

Çankırı Belediyesi kültür yayınları arasında 63. kitap olarak yerini alan “1579 Tarihli Çankırı Mufassal Tahrir Defteri” isimli kitabın yeni baskısı, ilk olarak Vali Hamdi Bilge Aktaş’a hediye edildi. Yerel yönetimin sosyal belediyecilik kapsamında eğitim çalışmalarına bakış açısını değiştiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediyenin 63. kültür yayınını okur severlere ve arşivlere kazandırmaktan memnun olduklarını ifade etti. Kitabı alan Vali Aktaş, Belediyenin bu alanda gerçekleştirdiği çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek Başkan Dinç’e teşekkür etti. Vali Aktaş, o tarihte bu bölgenin adeta günlüğü niteliği taşıyan kitabı en yakın zamanda inceleyeceğini belirtti.

Haber tarihi: 09/03/2018 Görüntülenme: 532