Dinç’in Projelerini Takdir ile Karşıladı

Çankırı’da düzenlenen toplantılara katılan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in projelerinden övgü ile bahsetti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirmek ve Çankırı’yı marka şehir haline getirmek için gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a anlattı. Makamda gerçekleşen sunumun ardından Başkan Dinç, misafirine Çankırı’nın yüz akı Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezini tanıttı. Çankırı’ya ait her esere ve belgeye sahip çıkmak için Çankırı Araştırmaları Merkezini hayata geçirdiklerini belirten Dinç, Anadolu’nun kültürel ve tarihsel zenginliğinin bir arşivini bu merkezde topladıklarını dile getirdi.  Karaaslan, “ Başkanımızın yaptığı çalışmaları ve hayata geçireceği projeleri çok takdir ettim. Çankırı’da büyük bir emek ve alın teri var. Gayretleri için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber tarihi: 12/03/2018 Görüntülenme: 402