Belediye Spor’dan 3 Gol 3 Puan

Çankırı Belediye Spor Masterler ve Veteranlar Futbol Takımı, geçtiğimiz Cumartesi karşılaştığı Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar Takımını seyircisi önünde 3–0 yendi.

Ligin 8. haftasında güzel bir atmosferde Çankırı Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen maçta Veteranlar göz doldurdu. Dostluk havasında geçen müsabakada Çankırı Belediye Spor Veteranlar Takım oyuncularından Mehmet Akyıldız, 2 gol atarak maça damgasını vurdu. Seyit Oktay’ın attığı son gol ise skoru belirledi. Maçın güleni ve kazananı hanesine 3 puan daha ekleyen Çankırı Belediye Spor oldu.  Takımlarını yalnız bırakmayan taraftar ise keyifli bir maç izledi.

Haber tarihi: 12/03/2018 Görüntülenme: 411