Dinç, Sporcuları Ödüllendirdi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Şampiyonlarını makamında ağırladı. Amatör sporu Çankırı’da yukarılara taşıyan Başkan Dinç,  Türkiye dereceleri ile dönen sporcuları tek tek kutlayarak ödüllendirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10-11 Mart tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Çankırı Vadispor Kulübü Sporcuları Şaban Mazak ve İlhan Memiş ile Türkiye 3.sü Onur Demirel ve Türkiye 5.si Zülfar İmal’ı ödüllendirdi. Başkan Dinç, bedensel engelliler Bilek Güreşi Antrenörü Hüseyin Çöpten başta olmak üzere başarılarla dönen sporcuları tebrik etti.

Haber tarihi: 20/03/2018 Görüntülenme: 243