Belediye Spor’un Gözde Güreşçisi Zafer Yolcusu

Çankırı Belediye Spor’un Milli Güreşçisi Emre Can Demirel, 29 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli Gebze’de yapılacak Zafer Turnuvası’nda Çankırı’yı temsil edecek.

2015 yılında Kırkpınar Şampiyonu olduktan sonra bir yıl sonrasında elde ettiği Türkiye ve Balkan ikincilikleri ile Milli takım güreşçileri arasına giren Belediye Başkanı İrfan Dinç’in pehlivanı Emre Can Demirel, bu yıl da ilk beş içerisinde yer alarak başarısını sürdürdü. Demirel, 29 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli Gebze’de yapılacak Zafer Turnuvası’ndan önce uluslararası bir turnuvada mücadele ederek milli mayoyu giyecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını ifade etti. Belediye Başkanı İrfan Dinç de şampiyon güreşçisine başarılar dileyerek moral verdi. Dinç, Zafer yolcusu güreşçisinin yüz güldürecek başarılar ile döneceğine inandıklarını kaydetti.

Haber tarihi: 20/03/2018 Görüntülenme: 169