İçme Suyu Hatlarına Özel Bakım

Çankırı Belediyesi, abone hatları ile iletim sağlayan noktalara içme suyu iletim hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı su ekipleri, çalışmalar kapsamında Aksu Mahallesi Karabudak Sokak’ı da içme suyu iletim hattı ile buluşturdu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Çankırı tarihinin en önemli meselesi ve projelerinden biri olan IPA Çevre Operasyonel Planı Entegre Su Projeleri kapsamında yapılacak altyapı çalışmalarına ait süreç hızla devam ederken şehrin alt yapı eksikliklerini gidermeye çalışan Belediye ekipleri, abone hatları ile uzun mesafeden su ulaştırılan bölgelere de içme suyu iletim hattı çekiyor. Aksu Mahallesi Karabudak Sokak’a döşenen 240 metrelik hat sayesinde mahalle sakinleri daha yüksek basınçlı içme suyuna kavuştu. İçme suyu iletim hattı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif alanlarında devam edeceği bildirildi.

Haber tarihi: 09/04/2018 Görüntülenme: 749