Başkan Dinç’ten Polis Teşkilatına Anlamlı Ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile polis teşkilatını ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü için bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı İrfan Dinç İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Özge’yi makamında ziyaret ederek Yenimahalle Şehit Nurettin Cinsoy Polis Merkezi çalışanlarının da gününü kutladı.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Dinç, “Vatandaşlarımzın güvenliğini sağlayan en önemli devlet birimlerinden biri olan emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü vesilesi ile tüm polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Türkiye'nin 780 bin kilometrekaresinde çaba sarf eden polis teşkilatımızın tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Şehit polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet geride kalanlarına da başsağlığı diliyorum.” dedi.

Haber tarihi: 11/04/2018 Görüntülenme: 108