Bilim ve Sanatın Eğlenceli Yüzü Çankırı Köylerinde

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, Bilim - Sanat ve Zekâ atölyelerini köylere taşıyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu proje sayesinde Çankırı merkeze bağlı köylerin okullarında öğrenim gören öğrencileri farklı atölyeler ve bilim ile tanıştıracaklarını söyledi.

Çankırı Belediyesi, bilim ve sanatın eğlenceli ve yaratıcı dünyasını köy çocukları ile buluşturacak. Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi eğitmenleri,  atölye çalışmalarını köylere taşıyacak. Proje kapsamında köy okullarını ziyaret edecek olan ekip, çocukları bilim ve sanatın eğlenceli yüzü ile tanıştıracak. Çocuklar deney, drama, resim, müzik ve zekâ oyunları gibi birçok etkinlik eşliğinde arkadaşları ile eğlenceli bir eğitim süreci yaşayacak. 16 Nisan Pazartesi günü yola çıkacak Çocuk Akademisi’nin ilk durağı, Ovacık Şehit Necdet Demirel İlk ve Ortaokulu olacak.

Haber tarihi: 13/04/2018 Görüntülenme: 123