Engellilere Sınav Öncesi Motivasyon

Çankırı Belediyesi, sosyal etkinlikler kapsamında EKPSS ve Uygulamalı Girişimcilik kurslarına katılan engelli vatandaşlar için piknik düzenledi. Alpsarı Göleti’nde düzenlenen pikniğe 55 kişi katıldı.

Çankırı Belediyesi, Belediyenin EKPSS kursuna katılan engelli üyelerini sınav öncesi moral ve motivasyon pikniğine götürdü. Etkinliğe, Belediyenin KOSGEB ve İŞKUR iş birliği ile düzenlediği Girişimcilik Kurslarına katılan engelli vatandaşlar da aileleri ile birlikte katıldı. Pikniğe katılan 55 kişi, Alpsarı Göleti’nde gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Memur olmak isteyen engelli memur adayları kardeşlerimizin bu hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için onlara kurs düzenledik. Sınav öncesinde de düzenlediğimiz piknik ile hem kurs arkadaşları hem de aileleri ile birlikte güzel vakit geçirsinler istedik.  Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’na girecek tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Sınava güzelce hazırlandılar, arzuladıkları başarıyı elde edeceklerine inanıyorum.” dedi.

Haber tarihi: 19/04/2018 Görüntülenme: 208