Çankırı’da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Çankırı Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarı İstiklal Yolu Parkı önünde bulunan alanda kaldırım çalışmalarına başladı. Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif alanlarında başlatılan kaldırım çalışmalarını yürütüyor.  Şehitler Anıtı önünden başlayan çalışma, gar binasının önünde son bulacak. Çalışmalar kapsamında; 200 m bordür, 500 metrekare parke taşı kullanılacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, şehir merkezinde devam eden çalışmaların planlanan program çerçevesinde yürütüldüğünü söyleyerek çalışmalarda vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurduklarını kaydetti.

Haber tarihi: 20/04/2018 Görüntülenme: 125