Başkanlık Koltuğuna Oturdu, Proje Gerçekleştireceğini Açıkladı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Başkanlık koltuğunu Hazım Dağlı İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Merve Çakmakçıoğlu’na devretti. Merve Başkan, sınıf sınıf gezerek Hazım Dağlı İlkokulu öğrencileri tarafından geliştirilecek ortak bir projeyi gerçekleştireceğini açıkladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hazım Dağlı İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini ağırladı. Okul Müdürü Nadir Yıldırm ve Din Kültürü Öğretmeni Ayhan Çakmaçıoğlu beraberinde gelen öğrenciler,  Başkan Dinç'e çiçek takdim etti. Başkanlık koltuğunu devralan Merve Çakmakçıoğlu, ilk olarak birim müdürleri ile tanıştı. Ekibinden bazı isteklerde bulunan küçük başkan, tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayarak barış içinde yaşanacak bir dünya temenni ettiğini belirtti. Merve Başkan, “Allah size sağlık, mutluluk ve hizmetlerinizin devamını nasip eylesin.” diyerek Başkanlık koltuğunu Dinç’e yeniden teslim etti. Dinç, öğrencileri özgüvenlerinden dolayı tebrik ederek kitap ile ödüllendirdi.

Haber tarihi: 23/04/2018 Görüntülenme: 474