Uzunyol Caddesi’nde Yağmurlama Hattı Çalışmaları Başladı

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi Uzunyol Caddesi’nde gerçekleştirilen sokak sağlıklaştırması kapsamında oluşturulan yol zemin kaplamasının yağmur suyu birikintileri nedeni ile bozulmasını önlemek için yağmurlama hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; ekipler, Uzunyol Caddesi’nde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Kanalizasyon ekipleri, bölgeye 100 m 200 mm çapında, 100 m 300 mm çapında, 300 m 400 mm çapında borular döşemeye başladı. Toplamda 500 m yağmur suyu hattı imal edilecek çalışmalar sonucunda bölgede oluşabilecek su birikintileri önlenmiş olacak.

Haber tarihi: 03/05/2018 Görüntülenme: 740