Yılın Belediye Trafik Zabıtası Seçildi

Trafik Haftası münasebeti ile düzenlenen etkinliklerde Çankırı Belediyesi Trafik Zabıta Memuru Abdulaziz Ulukaya, “Yılın Belediye Trafik Zabıtası” seçildi. Ulukaya’ya  plaketini Vali Yardımcısı Abdullah Aslan takdim etti.

Çankırı Belediyesi, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Yunus AVM önünde stant açtı. Belediye Zabıta ekipleri, trafik düzenlemeleri için kullandıkları; hız kesiciler, dubalar ve çeşitli trafik malzemelerini ziyaretçilere tanıttı.  İl Trafik Komisyonunun aldığı karar doğrultusunda yılın trafik görevlilerine de plaket verildi. “Yılın Belediye Trafik Zabıtası” plaketi ise Çankırı Belediyesi Trafik Zabıta Memuru Abdulaziz Ulukaya’ya takdim edildi.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz, zabıta personeli Ulukaya’yı tebrik ederek tüm zabıta ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

Haber tarihi: 08/05/2018 Görüntülenme: 268