Kadın Çalışmalarında Yıl Sonu Heyecanı

Çankırı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren hanım lokallerinin ve Kadın Eğitim Kültür Merkezlerinin yıl sonu sergileri başladı. Bilgi ve beceri kurslarına katılan yüzlerce kursiyer, hünerlerini sergileyecek.

Çankırı Belediyesi, kadın çalışmaları kapsamında “Hünerli Eller” sergisinin startını verdi. Abdulhalik Renda Mahallesi Hanımlar Lokalinden başlayan sergide, bilgi ve beceri kurslarına katılan kadınların dönem boyunca aldıkları eğitim sonucunda yaptıkları el emeği göz nuru ürünler görücüye çıkmaya başladı. Açılışa katılan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, ortalama 29 farklı branşlda bilgi ve beceri kurslarını yürüttüklerini belirterek “Kadınların bilgi ve becerilerine, kişisel gelişimlerine sağladığımız katkıların meyvelerinden bir bölümüne şahit oluyoruz. Çankırı’da yaşayan hanımlar ile iftihar etmemek ve onların emeği ile ortaya çıkardıkları ürünlere hayran olmamak mümkün değil. Emeği geçen sorumlularımıza, hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 10/05/2018 Görüntülenme: 94