Çankırı Belediyesi İş Sahasına Yeni Girişimciler Kazandırıyor

Çankırı Belediyesince düzenlenen girişimcilik kursları, iş sahasına yeni girişimciler kazandırdı.  Belediyenin kadın çalışmaları kapsamında düzenlediği ve KOSGEB ile İŞKUR destekli girişimcilik kurslarına katılan kursiyerler, aldıkları eğitimi hizmete dönüştürmeye başladı.

Çankırı’da Belediye aracılığı ile girişimcilik belgesi alan kadınlar,  kendi iş yerlerinin patronu olmaya başladı. Girişimci kadınlar, KOSGEB’ten aldıkları hibe desteği ile iş sahasına atılıyor. Son olarak yine bir kadın girişimci tarafından açılan  “Loccum Ev Cafe”nin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırılı kadınların gösterdiği azmin herkese örnek olması gerektiğini belirterek iş yeri sahibine bol kazançlı ve bereketli günler diledi.

Haber tarihi: 11/05/2018 Görüntülenme: 519