Boz, “Annelerimizin Değerini İdrak Ettiğimiz Gün, Dünya Daha da Güzelleşecek”

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Anneler Günü münasebeti ile huzurevini ziyaret etti. Başkan Boz, huzurevinde kalan annelerin ellerini öperek Anneler Günü'nü kutladı.

Anneler Günü’nde huzurevi sakinleri de unutulmadı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  yakınlarını bekleyen huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Huzurevinde kalan annelerin elini tek tek öperek Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Boz,  hatırlarını sorup sohbet etti. Annelerin, insanlık için büyük bir nimet olduğunu belirten Boz, “Büyüklerimizin dualarını almak çok önemli, özellikle de cennetin anahtarı annelerimizin dualarının hayır kapılarını sonuna kadar açacağına inanıyorum. Hem kendi annemizin hem de diğer annelerin kıymetini bilip değerini idrak ettiğimiz gün, dünya şiddetten ve kötülükten uzak bir yer olacak, daha da güzelleşecek.” dedi. Huzurevindeki anneler ile birlikte pasta kesildikten sonra onlara çiçek ve hediye de takdim edildi.

Haber tarihi: 14/05/2018 Görüntülenme: 330