Kadınlar El Emeği Göz Nuru Eserlerini Sergiledi

Çankırı Belediyesi’nin kadın çalışmaları kapsamında düzenlediği  “Hünerli Eller” temalı dönem sonu sergisi, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  27 farklı branşta düzenlenen bilgi ve beceri kurslarının ürünlerini bir araya getiren sergi, vatandaşların da yoğun ilgisini çekti.

Çankırı Belediyesi bünyesinde açılan bilgi ve beceri kurslarına katılan kadınların yılsonu sergisi göz doldurdu. İkincisi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde açılan dönem sonu sergisinde, kursiyerlerin el emeği ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Çankırı’da yaşayan kadınların, en kıymetli şey olan zamanı güzel değerlendirdiklerine değinen Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezini son bir yıl içerisinde 16 bin 700 kişinin ziyaret ettiğini ve bu sezon 27 farklı branşta açılan kurslardan 5013 kişinin faydalandığını belirtti. Başkan Boz, Belediye hizmetlerine ve faaliyetlerine gösterdikleri ilgiden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

Haber tarihi: 15/05/2018 Görüntülenme: 565